Oficiálne stránky Hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusie - On-Line: Téma: 1. 1 Automobilová doprava, Příspěvek: Spoplatnenei parkovacich miest

Manipulační nabídka

Nadřazený příspěvek:

Navrh na riesenie vytvarania parkovaciích miest, čaňo (Neregistrovaný), 4.4.2012 15:15:33, 51608

Vybraný příspěvek:

51703, 10.4.2012 10:39:44,  Návštěv: 222
Autor:
Fefe (Neregistrovaný)  (IP: 172.16.0.1)

Město:
Ba
Předmět:
Spoplatnenei parkovacich miest

No kedze som zivnostnik,je moje posobenie v ramci celej Bratislavy,zivim sa ako elektrotechnik,servisny technik,revizny technik.Bude magistrat brat ohlad aj na nas,ktori nie sme kancelarsky zamestnanci ale terenny pracovnici???Vytvori magistrat pre nas dodavatelov sluzieb nejake privilegovane karty ktore nam budu umoznovat parkovat na normalnych parkovacich miestach trebars v case od 8 00 - 17 00 za nejaky poplatok povedzme 150EUR rok,samozrajme,aby sa taketo preukazy nezneuzivali musel by drzitel preukazat ze pracuje na konkretnom mieste.Ked budem musiet zaplatit denne 8EUR za parkovne a robim priblizne 5-7 dni na jednej adrese,spocitajte si kolko by ma stalo mesacne len parkovne.Na zakaznika to bohuzial preniest nieje mozne,nikto vam neda 40EUR na parkovne.Ano mozno bude mat aj on svoje parkovacie miesto,ale ja bude musiet aj tak zaplatit lebo tam nebyvam.Zacina sa to komplikovat viac ako to bolo.Nieze by som bol fajnovy chodit peso,ale bohuzial s tolkym naradim by som zabil 1/2 dna len nosenim.Spoplatnenie aj tak nic nezarucuje,lebo zaparkovat na Heydukovej a uliciach v okoli je aj tak nemozne.Prosim,o vase vyjadrenie.Skusim spracovat nejaky navrh pre Nas zivnostnikov aby mali relativne pohodlnu moznost prist do zamestania tak ako vsetci ostatni,ktori autom vobec chodit nemusia.

>>>Vložit reakci<<<

Reakce:

nejsou